Er strømmen borte?
Ring 71 21 35 05 (hverdager fra 08.00 – 15.30).
Ved hendelser utenom arbeidstid: ring 71 21 36 66.

Du kan stole på oss

Istad Nett er opptatt av at du som kunde skal være trygg på at vi behandler de opplysningene du gir oss på en sikker måte. Denne personvernerklæringen beskriver hvilke personopplysninger vi mottar og samler inn når du bestiller og benytter deg av tjenester fra Istad Nett, samt hva vi gjør for å beskytte personopplysningene. 

Vi følger Norsk og Europeisk lovverk

Istad Nett fokuserer på å ivareta og beskytte våre kunders personvern. Personopplysninger er all informasjon som alene, eller i kombinasjon med hverandre, kan knyttes til deg som enkeltperson. Vi behandler personopplysninger i samsvar med den til enhver tid gjeldende lovgivning, herunder i samsvar med personopplysningsloven, personopplysningsforskriften og personvernforordningen som trer i kraft 20.07.2018. 

Behandlingsansvarlig

Istad Nett er ansvarlig for behandlingen av personopplysninger i forbindelse med alle tjenester som leveres av Istad Nett. Istad Nett er ansvarlig for å påse at underleverandører som Istad Nett benytter til å behandle dine persondata til enhver tid følger gjeldende lovverk i tråd med Istad Nett sine instrukser.

Registrering og innsamling av personopplysninger

Istad Nett behandler de personopplysningene du oppgir når du registrerer deg hos oss og opplysninger som du på annen måte frivillig gir fra deg, for eksempel opplysninger om navn, adresse, e-postadresse, mobilnummer, fødselsdato, oppvarmingskilder og type bolig. 
Istad Nett benytter også verktøy for å måle og bedre forstå hvordan våre kunder navigerer på våre hjemmesider, blant annet for å forbedre våre hjemmesider slik at våre brukere finner det de søker etter mest effektivt

Hva personopplysningene brukes til

Vi bruker personopplysningene for å gi deg de tjenestene du har registrert deg for og for å kunne administrere kundeforholdet, gjennomføre leveransen og faktureringen. 
Vi kan også benytte personopplysningene til å analysere forbruks-/markedstrender og forbedre våre tjenester for deg som kunde. 

Informasjonskapsler / Cookies

Cookies er små informasjonskapsler som lagres i nettleseren din, og som husker hvilke sider du har besøkt. På istadnett.no bruker vi cookies på Minside for å se hvordan kundene våre bruker nettsidene våre, slik at vi kan gjøre dem bedre og mer relevante. Cookies er knyttet til IP-adressen din, og er ikke knyttet til andre personlige opplysninger. Hvis du ikke ønsker at denne informasjonen skal registreres når du besøker istadnett.no, kan du velge dem bort under "Internet options" i nettleseren din. Ved å blokkere alle cookies kan det være at du mister tilgang til autopålogging til https://minside.istadnett.no/ og eventuelle preferanser som huskes av informasjonskapsler.

Tredjeparts cookies

Vi bruker cookies (informasjonskapsler) utstedt av tredjepart for å gi deg mer relevante annonser og informasjon i andre kanaler enn på istadnett.no. Dette er data basert på innhold og sider du har besøkt hos oss. I tillegg innhenter vi statistikk om hvordan sidene våre blir brukt for å kunne forbedre brukeropplevelsen, og i den forbindelse bruke cookies for å kunne observere hvordan brukerne navigerer seg gjennom nettstedet. Informasjonen i informasjonskapslene blir aggregert og anonymisert før de sendes til vår underleverandør. Anonymisering betyr at vi ikke kan identifisere deg som person. Underleverandører vi bruker er Facebook, YouTube og Google. 

Annonsestyring

Vi benytter verktøy for styring av annonser og for å holde oversikt over trafikk fra betalte kanaler. Verktøyene vi bruker til dette er Facebook og Google. Disse verktøyene brukes for å vise annonsene våre på eksterne nettsider (som for eksempel nettaviser). Informasjonskapslene brukes for å holde rede på hvilke annonser som vises, telle antall visninger, klikk etc. All annonsestyring i betalte kanaler gjøres basert på grupper og statistikk, og kan ikke knyttes direkte til deg som person fra Istad Nett sin side.

Sammenstilling av personopplysninger

Istad Nett forbeholder seg retten til å sammenstille dine personopplysninger med personopplysninger fra andre kunder og opplysninger fra andre kilder. En slik sammenstilling vil alltid skje i anonymisert form og kan ikke spores tilbake til dine personopplysninger direkte eller indirekte. 
Istad Nett vil også benytte sammenstilling av data for å kunne tilpasse vår informasjon slik at våre kunder får mest mulig relevant kommunikasjon fra oss. 
Istad Nett vil sammenstille og endre dine personopplysninger i samarbeid med underleverandør som tilbyr databasevask og datakvalitetsløsninger for å fange opp navneendringer, adresseinformasjon og andre relevante endringer i din kontaktinformasjon. 

Mail og sms

Varsler og meldinger knyttet til de produktene vi leverer til deg og alle avvik eller endringer knyttet til produktene vi leverer, vil Istad Nett sende til alle våre kunder. Dette er basert på vår plikt til å varsle om nedetider, oppetider eller endringer tilknyttet leveranse av selve tjenesten(e). 

Oppbevaring og lagring av personopplysninger

Vi oppbevarer personopplysninger i henhold til gjeldende lovgivning og har til enhver tid tiltak for å sikre kravene til konfidensialitet, tilgjengelighet og integritet.

Personopplysningene dine vil bare bli lagret så lenge Istad Nett har et gyldig behandlingsgrunnlag for dette, og under enhver omstendighet ikke lenger enn det som følger av den til enhver tid gjeldende lovgivning. Når Istad Nett ikke lenger har et gyldig behandlingsgrunnlag for lagring av dine personopplysninger, vil opplysningene bli slettet eller anonymisert.

Utlevering av personlig data

Vi vil aldri selge eller utlevere dine personlige opplysninger til en tredjepart for bruk av informasjon til andre formål enn beskrevet i denne personvernerklæringen. Vi sikrer at dine personlige data er beskyttet når de overføres til våre betrodde samarbeidspartnere og underleverandører. Vi sørger for at våre samarbeidspartnere og underleverandører holder dine data konfidensielle, og at det er rutiner og sikkerhetstiltak på plass for å beskytte dine data. Enhver samarbeidspartner eller underleverandør av Istad Nett er forpliktet til å sørge for at dine persondata behandles i samsvar med gjeldende lovverk. 

Dine rettigheter

Du har rett til innsyn i hvilke personopplysninger vi har registrert på deg, og du kan når som helst ta kontakt med oss for å få en slik oversikt. Vi svarer deg senest innen 30 dager etter at du har tatt kontakt, og det er kostnadsfritt for deg.
Du kan også kreve retting av dine personopplysninger, minimering av dine personopplysninger og sletting av dine personopplysninger i samsvar med gjeldende lovgivning. Du kan enkelt gjøre dette ved å kontakte oss direkte eller henvende deg til oss via MinSide.

Ta kontakt

Dersom du mener at vi har brutt personvernregelverket har du mulighet til å klage til Datatilsynet. Har du spørsmål om Istad Netts retningslinjer for personvern og/-eller personopplysningene, klikk her (kan dere sette inn kundeservice@istad.no) eller ring oss på 71 21 300.